Volg ons op Instagram
Nu gesloten KAPSALON & BARBER SHOP: 0313 - 47 45 42
U bent hier: Home  »  Kapsalon & Barber Shop
Binnen kijken Binnen kijken

Kapsalon & Barber Shop

Onze medewerkers dragen onze klanten een warm hart toe omdat zij al vele jaren als team bij ons zijn. U bent van harte welkom en weet dat wij Uw wensen respecteren en deze bij een volgend bezoek bekend zijn. Persoonlijk contact en aandacht vinden wij belangrijk. Blije klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Wij doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Hierom volgen onze topstylisten en juniorstylisten regelmatig trainingen en shows. Deze kennis en de laatste trends op het gebied van kleuringen en styling willen wij graag met u delen maar ook indien u van meer traditioneel houd willen wij op de hoogte blijven van verbeteringen. Natuurlijk schenken wij tijdens uw bezoek een kop koffie met iets lekkers. Dit alles in een huiselijke sfeer waar u zich even heerlijk kunt ontspannen. Een aanrader is uw haren te laten wassen op onze massagestoelen. Een pure verwennerij. Uw kinderen zijn natuurlijk van harte welkom om geknipt te worden maar ook terwijl u wordt geknipt. Wij hebben speciale kinderkapmantels en leuke boekjes. Wist u dat de naam BBS van de oude salon Bennies Barber Shop is. Bennie had hiervoor ruim 32 jaar de kapsalon. Hoe geweldig dat de afkorting van de oude salon in ere blijft! Een mooi begrip in Doesburg en omstreken.

 Kapsalon en Schoonheidssalon

 

Wij zijn ambassadeur van Keune

Wij zijn ambassadeur van Keune. Dit houd in dat wij met het hele team alle trainingen en examens gevolgd moeten hebben. Hierdoor zijn wij  een echte kleur- en knipspecialist en zijn verplicht deze trainingen ook te blijven volgen zodat wij altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe trends en ontwikkelingen.

keune blend producten

Keune Style

Je bent uniek. Met Style kun je dat altijd laten zien, waar je ook vandaan komt en waar je ook heengaat. Raak geïnspireerd en laat je creativiteit de vrije loop. Gooi het door elkaar, kneed het, Style het naar eigen inzicht. Verander je haar wanneer je wilt en creëer een kapsel dat bij je stemming past. Gebruik je creativiteit en laat zien wie je bent. 
Style is geïnspireerd door invloeden uit de hele wereld. Keune educators en stylisten reizen de wereld over op zoek naar nieuwe en interessante trends. Trends komen en gaan, maar met Style kun je het haar op elk moment veranderen. Dus combineer naar hartenlust – gebruik zo veel producten als je wilt en creëer je eigen unieke look.

Keune Care

Als professioneel haarstylist weet je dat elke prachtige creatie begint bij een gezonde hoofdhuid en mooi, glanzend haar. Daarom geven wij onze klant altijd de best mogelijke salonbehandeling voor hoofdhuid en haar, rekening houdend met haar specifieke wensen. En wanneer onze klant weet hoe ze haar prachtige, gezonde haar thuis kan onderhouden, zal ze helemaal tevreden zijn.

Het is daarom belangrijk dat wij onze klanten alle kennis aanreiken die hij of zij nodig heeft om te blijven stralen, elke dag weer. Keune Care is ontwikkeld om ons hierbij optimaal te ondersteunen. Dit doen ze niet alleen met hun voortreffelijke vernieuwde Care-productassortiment, maar ook door onze kennis, hulpmiddelen en klantgerichte communicatie te delen. Zo zijn wij  een geloofwaardige, betrouwbare haarverzorgingsexpert waar onze klanten graag naar terugkomen. Iedereen is uniek. En iedereen heeft uniek haar dat zijn eigen uitdagingen kent. Dof of pluizig haar, vervagende kleuren... Wat de uitdaging ook is, wij als kapper weten dat gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met Keune Care hebben wij  het middel in handen om onze klanten prachtig, gezond haar te geven. Dit professionele, verzorgende behandelingsprogramma bevat hoogwaardige producten verrijkt met essentiële mineralen die de hoofdhuid intensief voeden. Het resultaat is een gekalmeerde, gezonde hoofdhuid en gezond haar.

 

Prijslijst:

Knippen Dames

Knippen, producten en drogen € 29.80
Wassen, knippen, producten en coupe föhnen € 54,00
Krullen knippen € 63.00
Wassen, producten, coupe föhnen € 28.00
Wassen, watergolven € 28.00
Pony knippen € 12.50
Opsteken vanaf € 27.50


Knippen Heren

Knippen, producten en drogen € 29.80
Wassen, knippen, producten en drogen € 35.00
Knippen baard € 12.50


Knippen Kinderen

Kinderen t/m 1,5 jaar € 15.50
Kinderen t/m 17 jaar € 21.00


Kleuringen

Verven (vanaf) € 39.50
Verven met lights (vanaf) € 51.50
Highlights (vanaf) € 46.00

*Als kleurspecialist hebben we vele mogelijkheden, wil je de exacte prijs voor uw coupe weten, plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek.


Omvorming

Permanent (vanaf) € 86.50


Specials

Feest kapsel(Opsteken) vanaf € 28.00
Bruid Kapsel/ Make-Up prijs In overleg

 

Schoonheidssalon Sense

Schoonheidssalon Sense DoesburgMijn naam is Inge Wolsink, schoonheidsspecialiste sinds 1991 en in het bezit van het STIVAS diploma, In mijn salon pas ik de laatste ontwikkelingen toe en volg ik de trends op het gebied van huidverzorging op de voet.

Naast gezicht-en lichaamsbehandelingen kan je tevens bij mij terecht voor visagie en diverse massages.
Heb je interesse neem dan contact met mij op via: 06-20022632 of sense.huidverzorging@upcmail.nl.

 

Heeft u vragen over onze behandeling, producten, werkwijze of mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gebruik hiervoor onze contactgegevens of stuur een email via de site. Afspraak maken STUUR EEN EMAIL

KAPSALON & BARBER SHOP

Centrum Ooipoortstraat 24, 6981 DV Doesburg
Telefoon
Kapsalon & Barbershop
0313 - 47 45 42
Telefoon
Schoonheidssalon
06 - 200 226 32

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden MaGesloten Di08:30 - 18:00 Wo08:30 - 20:00 Do08:30 - 20:00 Vr08:30 - 20:00 Za08:00 - 16:00
Maak een afspaak