Volg ons op Instagram
Nu gesloten KAPSALON & BARBER SHOP: 0313 - 47 45 42
U bent hier: Home  »  Nieuws  »  Contrast - Haarmodelijn Najaar - Winter 2023

Contrast - Haarmodelijn Najaar - Winter 2023

Geschreven door "Bennie's Barber Shop" | Gepubliceerd op 11 - Oktober - 2023

Een spannende mix van uitersten die moeiteloos samenkomen in harmonieuze trendy looks

Dát is de nieuwe Haarmodelijn CONTRAST. Met gedurfde combi’s van kort/lang, licht/donker en uiteenlopende texturen kun je bij Bennies Barber Shop de tegengestelde kanten in jezelf verkennen en kiezen wat bij jou past! Het is een feit dat haarmodetrends altijd hand in hand gaan met ontwikkelingen in bijvoorbeeld kleding en interieur. “Daar zie je komend seizoen bijzondere combinaties van uitersten”, weet Bennie Winterink van Bennies Barber Shop. “Daarbij kun je denken aan minimalistische stijlen met bombastische details. Of bijvoorbeeld aan zachte stoffen die juist worden gecombineerd met structuurrijke materialen. Dat geef echt een heel een boeiend visueel effect, zowel om te zien als om te voelen.”

Haarmodelijn Najaar - Winter 2023

BIJZONDERE ONTMOETINGEN

Precies dit soort contrasten ontmoeten elkaar ook in de kapsels van de nieuwe Haar- modelijn najaar/winter 2023-2024. “Je gaat komend seizoen bijvoorbeeld een strakke, perfect geknipte looks zien in een lekkere losse styling”, voorspelt Bennie Winterink. “Of een klassiek kapsel met een opvallende contrastrijke kleuring. Wat natuurlijk ook kan, is spelen met kort en lang binnen één en hetzelfde kapsel. Zoals een lange pony en een opgeknipte nekpartij. Of juist precies andersom: lange lengtes in de nek en een kortere voorkant. Het lijkt ons erg leuk om komend seizoen met onze klanten te onderzoeken hoe hun contrasten kunnen samenkomen in een perfecte nieuwe look!”

GEDURFD

Zeg je ‘contrast’, dan denk je uiteraard ook meteen aan kleur. Na de combina- ties van zachte blond- en pasteltinten zijn de haarkleuringen voor het komend seizoen iets meer uitgesproken. “Als je ervoor openstaat, kunnen we levendige tinten gebruiken naast meer neutrale kleuren, zoals krachtig koper naast een verfijnde zandtint”, vertelt Bennie Winterink enthousiast. “De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij je ook hier uiteraard weer zo ver kunt gaan als waar jij je prettig bij voelt.”

VISUELE IMPACT

Introvert of extravert, binnenvetter of explosief, bescheiden of brutaal: zijn we niet allemaal een vat vol contrasten? Hoe mooi is het dan om dat te laten zien door uiteenlopende stylings! Met CONTRAST kun je bij Bennies Barber Shop naar hartenlust experimenteren met verschillende textu- ren en stijlen, waarbij onze medewerkers je graag adviseren. Zodat je boeiende looks krijgt met een sterke visuele impact, waarmee je de verschillende kanten in jezelf kunt laten zien. Maak het contrast zo groot of zo klein als jij wilt. It’s up to you! Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak!

 

Heeft u vragen over onze behandeling, producten, werkwijze of mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gebruik hiervoor onze contactgegevens of stuur een email via de site. Afspraak maken STUUR EEN EMAIL

KAPSALON & BARBER SHOP

Centrum Ooipoortstraat 24, 6981 DV Doesburg
Telefoon
Kapsalon & Barbershop
0313 - 47 45 42
Telefoon
Schoonheidssalon
06 - 200 226 32

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden MaGesloten Di08:30 - 18:00 Wo08:30 - 20:00 Do08:30 - 20:00 Vr08:30 - 20:00 Za08:00 - 16:00
Maak een afspaak