Volg ons op Instagram
Nu gesloten KAPSALON & BARBER SHOP: 0313 - 47 45 42
U bent hier: Home  »  Nieuws  »  Haarmodelijn Bubble voorjaar / zomer 2023

Haarmodelijn Bubble voorjaar / zomer 2023

Geschreven door "Bennie's Barber Shop" | Gepubliceerd op 07 - April - 2023

Breek uit je bubble en laat zien wie je bent!

Stromingen in de samenleving vertaald in haarmode zoals botte kniplijnen, contrastrijke kleuren en een ruigere styling domineren de kapsels uit BUBBLE, de nieuwe collectie van de Nederlandse Haarmodelijn. Stuk voor stuk zijn het kapsels met een statement!

Net als de geschiedenis kent ook de (haar)mode golfbewegingen. Momenteel zijn we op een punt beland dat er – net als eind jaren 70, begin jaren 80 – veel protest is in de samenleving. Het is dan ook niet zo vreemd dat in 2023 invloeden uit die tijd terugkomen in het (haar)modebeeld, zoals de harde kniplijnen op één lengte. Dat is iets dat misschien simpel lijkt, maar niets is moeilijker dan perfect horizontaal knippen op één lengtelijn! Bij Bennies Barber Shop beheersen ze dat echter tot in de puntjes.

Haarmodelijn Bubble

Haarkleur; Trendy butterblond

Dit voorjaar zie je naast donkere haartinten ook lichtblonde tinten zien, zoals de butterblond, een lichte beige-achtige blondtint. Wordt het dan allemaal heel massief qua kleur, net als vroeger? Nee, want het is 2023 en dat wordt het jaar van de babylights en twilights die de kleuringen een hippe touch geven. Babylights zijn uiterst fijne mini-highlights die op een heel natuurlijke manier een fantastisch effect geven. En twilights laten je haar subtiel sprankelen alsof er golddust overheen is gestrooid. Supermooi!

Ruiger

Voor wat betreft de styling is er goed nieuws voor iedereen, die van een lossere en wildere styling houdt. De kapsels zien eruit alsof je zelf lekker wild met je handen door je haar bent gegaan. Dat werkt alleen goed als je haar perfect geknipt is en daar komt het vakmanschap van Bennies Barber Shop dus weer om de hoek kijken. Ook zijn goede stylingproducten een must, waarbij de (matte) wax dit seizoen favoriet is om bijvoorbeeld hippe plukjes in pony’s te maken.

 

Heeft u vragen over onze behandeling, producten, werkwijze of mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gebruik hiervoor onze contactgegevens of stuur een email via de site. Afspraak maken STUUR EEN EMAIL

KAPSALON & BARBER SHOP

Centrum Ooipoortstraat 24, 6981 DV Doesburg
Telefoon
Kapsalon & Barbershop
0313 - 47 45 42
Telefoon
Schoonheidssalon
06 - 200 226 32

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden MaGesloten Di08:30 - 18:00 Wo08:30 - 20:00 Do08:30 - 20:00 Vr08:30 - 20:00 Za08:00 - 16:00
Maak een afspaak